Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Signe Wulff

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Signe Wulff
    330,95 kr.

    For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.?Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.?Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.

  • af Signe Wulff
    205,95 kr.

    Bogen er et selvstændigt supplement til Signe Wulffs anmelderroste, kulinariske biografi over den legendariske storyteller, I køkkenet med Karen Blixen, som udkom sidste år. Denne bog samler 150 opskrifter, der har haft betydning for Karen Blixen - blandt andet egne livretter fra køkkenet på Rungstedlund, Denys Finch Hattons favoritter, safari-menuer fra Afrika og måltider beskrevet i breve og fortællinger. Der er alle slags mad - fra det helt enkle og simple til det ekstravagante og tidskrævende. Fællestrækket er Blixens kærlighed til det gode måltid. Opskrifterne er præsenteret i en form, der gør det nemt at genskabe dem i et moderne køkken og genoplive Blixens gastronomi derhjemme, og de er alle ledsaget af en anekdote fra forfatterindens køkken.

  • af Signe Wulff
    247,95 kr.

    Med 30 veloplagte madklummer og endnu flere opskrifter tager Signe Wulff læseren på en rejse i det gastronomiske landskab, hvor hun har fundet inspiration hos blandt andre Odysseus, Picassos muse, Asterix, Karen Blixen og Frida Kahlo, der forstod, at mad var en vigtig nøgle til kærligheden. Det er også det, der er denne bogs budskab: Hvor der er hjemmelavet mad, er der hjertevarme.Bogen indeholder opskrifter på alt fra parisisk ærtesuppe, friterede hesterejer, karamelliseret tomattærte, grillet blæksprutte og ratatouille over kalvekæber i rødvin, forloren skildpaddesuppe, kylling med klementiner og pastis, gazpacho og dampede blåmuslinger til en lang række pastaopskrifter, de lækreste pizzaer, Escoffiers røræg til Sarah Bernhardt og en menu inspireret af de tre vise mænds rejse gennem Levanten. Og meget mere end det. Signe Wulff (f. 1979), cand.mag. i fransk og moderne kultur & kulturformidling, er journalist, forfatter og foredragsholder. Hun skriver om mad, vin og kultur i bredere forstand til Weekend- avisen og en række andre danske og internationale medier. Signe Wullf er forfatter til den anmelderroste I køkkenet med Karen Blixen og har tidligere beskæftiget sig med gastronomiens verden gennem sit arbejde som forlagsredaktør og kommunikationschef for restaurantkæden Cofoco.

  • - En antologi om kunstnerisk frihed
    af Eline Sigfusson & Signe Wulff
    267,95 kr.

    Hvad er kunstnerisk frihed? Noget, man kan tage for givet i de nordiske lande? Ja, vil de fleste sikkert svare. Men måske er det slet ikke sådan. For føles friheden egentlig helt fri, når man som udøvende kunstner gerne vil tækkes store fonde eller veletablerede museer? Hvordan ytrer man sig kunstnerisk, når tiden er hyperfølsom? Og hvor bevæger kunsten sig hen i en digital tidsalder?Det og meget mere udforsker denne antologi gennem en lang række forskellige tekster. Alle bidragydere har berøring med den kunstneriske frihed – men på hver deres måde, der spænder fra det lovmæssige og praktiske til det personlige og erfaringsbaserede. Som et kalejdoskop viser antologien forskellige muligheder at anskue emnet på.Bag antologien står a/nordi/c – en tænketank, der i 2021-2023 arbejdede på at bringe kunstverdenens praksis og den politiske virkelighed tættere på hinanden.Følgende personer har skrevet bidrag i bogen: CARSTEN STAURANNI SYRJÄLÄINENSARA WHYATTFREDERIK TYGSTRUPADELHEID ESHITOK SEYFARTH GULBRANDSENKHALED BARAKEHJENNI LAITISANDRA WEILOLE REITOVHEIKI RIIPINENANNA JUULCHRISTIAN VILLUMKRISTOFFER ØRUMSTINA GUSTAFSSONELINE SIGFUSSONSIGNE WULFF

  • - An anthology on artistic freedom
    af Eline Sigfusson & Signe Wulff
    282,95 kr.

    What is artistic freedom? Something you take for granted in the Nordic countries? Yes, most people would probably say. But perhaps this is not the case at all? After all, does freedom really feel completely free when you as an artist need to please large foundations or well-established museums? How do you express yourself artistically in hyper-sensitive times? And in which direction is art moving towards in a digital age?This anthology explores artistic freedom through a wide variety of texts. All contributors are concerned with the topic – each in their own way – ranging from the legal and practical aspects to the personal and experiential. Like a kaleidoscope, the anthology illuminates different ways of looking at the subject.The anthology is published by a/nordi/c – a think tank that from 2021-2023 worked to bring the practice of the art world and the political reality closer together.The following people have written contributions in the book:CARSTEN STAURANNI SYRJÄLÄINENSARA WHYATTFREDERIK TYGSTRUPADELHEID ESHITOK SEYFARTH GULBRANDSENKHALED BARAKEHJENNI LAITISANDRA WEILOLE REITOVHEIKI RIIPINENANNA JUULCHRISTIAN VILLUMKRISTOFFER ØRUMSTINA GUSTAFSSONELINE SIGFUSSONSIGNE WULFF

  • af Signe Wulff
    1.617,95 kr.

    Da hun blev forfatter lagde hun kogekunsten på hylden – i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger. ”I køkkenet med Karen Blixen” tager læseren med på en kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab.

  • af Signe Wulff
    92,95 - 184,95 kr.

    For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.

  • af Signe Wulff
    27,95 kr.

    Menuen fra Karen Blixens populære fortælling Babettes gæstebud er blevet genopført masser af gange verden over. Men altid på baggrund af filmatiseringens menu – aldrig på den måde, som Karen Blixen selv havde forestillet sig. Signe Wulff dykker ned i den ekstravagante menu, som Babette serverer i Karen Blixens berømte roman ‘Babettes gæstebud’.Signe Wulff er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling, arbejder som tekstforfatter og skriver primært for iværksætter og virksomheder fra gastronomiens verden. I sin fritid driver hun bloggen kvindevin.dk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.